The Cherry Coke$

Nazwa: The Cherry Coke$

Kraj pochodzenia: Japonia

Rok założenia: 1999

Status: Aktywny

Najlepsza i prawdopodobnie najstarsza celticpunkowa grupa z Japonii. Z ośmioma albumami, kilkoma epkami i wydawnictwami koncertowymi, The Cherry Coke$ są gigantami sceny na Wschodzie.

Michu

Członkowie

  • Katsuo – wokal, banjo
  • Masaya – gitara, bouzouki, banjo
  • Suzuyo – saksofon, tin-whistle, harmonijka
  • LF – bas, bodhran
  • Mutsumi – akordeon
  • Toshi – perkusja

Dyskografia

Albumy:

  • Beer My Friends (2004)
  • Rouse Up (2005)
  • Sail The Pint (2008)
  • Seven (2011)
  • Black Revenge (2012)
  • Colours (2013)
  • The Cherry Coke$ (2015)
  • The Answer (2018)

EPki:

  • Go This Way!! (2001)
  • Keep The Fire (2009)

Splity:

  • 13Round / The Cherry Coke$ ‎– The Freight Train Runs Forever (2003)

Koncerty:

  • RASCAL TRAIL (2010)
  • „Hoist The Colours tour 2013” THE FINAL at akasaka BLITZ (2014)
  • The Cherry Coke$ (2015)

Linki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *